Kájoni János Gyermekotthon – Gyergyószárhegy Böjte Csaba ferences rendi szerzetes újabb gyermekvédelmi központja, amely 20 gyermek bentlakását és 30 napközis ellátását biztosítja Székelyföldön a gyergyói medencében.

Csörögi Tanoda – A Csörögi tanoda célja, hogy a csörögi cigánysoron trendi legyen a tanulás, a gyerekek a képességeiknek megfelelően tanuljanak tovább, olyan munkájuk legyen, amit örömmel végeznek, képesek legyenek a változó körülményekhez alkalmazkodni. Ennek érdekében egyéni fejlesztéssel, csoportos foglalkozásokkal, közösségépítéssel, resztoratív konfliktuskezelés és más módszerekkel igyekeznek segíteni.

InDaHouse Hungary – Az InDaHouse Hungary célja, hogy az encsi kistérségben élő, kiskorú, hátrányos helyzetű gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító, mobilitásra képes felnőtté váljanak. Ennek érdekében önkéntesek által megvalósított egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat tartanak, és mentor programot működtetnek.

Láthatatlan Iskola – A Láthatatlan Iskola egy olyan mentorprogram, ami átmeneti otthonban élő, tanulni vágyó gyerekeket köt össze segíteni vágyó egyetemistákkal és felnőttekkel azért, hogy a gyerkőcök fejlődjenek és kihozhassák magukból a legtöbbet!

Amigos a gyerekekért – Az Amigos a gyerekekért egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet, melynek célja, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait a nyelvtanulás, kézműveskedés, játék és barátkozás segítségével tegye szebbé.

KÖZért Egyesület – A KÖZért Egyesület Ferencvárosi Tanodájában nehéz sorsú srácoknak biztosítunk mentoraink által iskolaidőn túli felzárkóztatást, motiváló és érdeklődést felkeltő szabadidős teret, ahol kapcsolatokat építhetnek, barátkozhatnak, és közben olyan készségeiket fejleszhetik melyek segítségükre lehetnek abban, hogy későbbi felnőtt életük során könnyebben boldoguljanak a világban és kevesebb konfliktusuk legyen.